konferencer

Konference lokaler

Vi ved, når det kommer til afholdelse af en konference, hvor vigtigt det er, at der er styr på tingene, så du kan koncentrere dig om det du er bedst til. Hos Restaurant Svalegården tilbyder vi en kombination an unikke omgivelser, suveræn forplejning på en af Aalborgs bedste beliggenheder, i smukke omgivelser og her er lokaler i gode størrelser, alt i udstyr og selvfølgelig parkering samt konkurrencedygtige priser. Om du skal afholde møde, konference eller teambuilding event i hjertet af Aalborg, så sikrer vi, at dagen vil køre gnidningsfrit og at du og de inviterede deltagende vil føle sig mætte og tilfredse efter et besøg hos os, som er et af Aalborgs absolut mest atmosfæriske og historiske beliggenheder med naturskønne omgivelser, hvor kvalitet, orden samt helheds- og madoplevelse sættes i højsædet.

Vi tilbyder en bred af vifte af forplejningsmuligheder, og vi betragter os derfor, også, som et konferencecenter med gode, veludstyrede konferencelokaler, hvor dine ønsker og krav til konferencedagen imødekommes – til ´spiselig´pris.

Vi tilbyder konferencepakker, som gør det ligetil for dig at afholde et vellykket møde. Vi har konferencelokaler op til 60 personer. Konferencepakken kan, naturligvis, tilpasses eller ændres, så dagen eller menuen passer til dig og de deltagendes behov.

Book et konferencelokale eller mødelokale med plads til 60 personer på Svalegaarden.

Svalegaarden tilbyder:

 • Lokaleleje og betjening
 • Wifi
 • Projekter, whitboard & flipovers ​
 • Printer og skanning
 • Gratis parkering ude foran Svalegaarden
 • Bord opstilling efter jeres ønske

Tidsrum: 08.00 til 16.00

 • Møde start 08.00 med kaffe, te & vand
 • 11.30 frokostbuffet med Smørbrøds Buffet med 3 stykker til hver gæst, lavet af køkkenet.
 • 14.30 Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage.
 • Kaffe, te & vand med frisk frugt vil være tilgængeligt under hele jeres besøg.
 • 16.00 ud tjek
  495.- pr person. For et dagsmøde. inkl lokaleleje

Mulighed for at udvide til kl. 20.00

 • Hvor der kl 18:30 vil blive serveret 2 retters menu med en varm ret og en dessert.
 • Ud tjek kl. 20:00 / 08:00 – 20.00
  Pris per person 795.- inkl lokaleleje

Hvis i har spørgsmål eller andre forespørgelser. minimum 20 personer. Ydeligere drikkevare påregnes efter jeres dag

Kontakt os

Når en konference skal afholdes, så ved vi, at dagen skal stå i idéudvekslingens, læringen, oplysningens og debattens navn, hvor der gennem taler, oplevelser, foredrag, underholdning og diskussioner uddeles viden, erfaringer og synspunkter. Rolige omgivelser, uden forstyrrelser, er derfor essentielle for, at du og dine gæster, får et maksimalt udbytte ud af dagen, hvor pauserne og spisning er tilrettelagt.

På Restaurant Svalegården er rart, roligt og atmosfærisk at være. Vi har lyse mødelokaler, som lægger op til en dag i forsamling. Det er af stor betydning for oplevelsen, at vi kan tilbyde, ikke kun det, men også en fantastisk madoplevelse med en af Aalborgs bedste menuer og forplejningsmuligheder. Restaurant Svalegården er dit foretrukne, professionelle konferencested til vidensformidling, uanset om der skal afholdes mindre eller større, officielt møde i de helt perfekte rammer.

Vi er fleksible og hjælper dig med at planlægge dit arrangement til favorable og konkurrencedygtige priser.