Historie​

Den idylliske gård står til stadighed på samme adresse,
​og har sat rammen for mange begivenheder og oplevelser gennem årene

I årsskiftet til 2022 overtage Simon Pedersen Svalegaarden efter Mette og Stefan fra MEST. Simon har tidligere drevet Restaurant RUSK inde i Aalborg med stor glæde og fungeret som køkkenchef.

Simon kommer med store ambitioner for Svalegaarden og glæder sig til at sætte sit præg på det historiske gamle hus og kunne give hans gæster en unik oplevelse. Svalegaarden bliver brugt som selskabs restaurant med Simon vil ikke afvise at måske en dag vil der væmulighed for at have en ala carte restaurant.

Min 40 års fødselsdagsfest blev holdt på Svalegården i lørdags og jeg kan stadig ikke få armene ned. Alt hvad jeg ønskede mig leverede de til fulde. Lækker mad, sindsygt godt tilpassede vine og en stemning der gik rent ind. De havde fanget hvem jeg var og hvad jeg ønskede mig sådan en aften - Nemlig mad og vin af høj klasse og en stemning der var helt nede på jorden. Af hjertet tak! 


- Rikke Bruhn​

On my last night of my trip I just checked Google Maps for a dinner recommendation. It was very highly rated and it still surpassed my expectations. Food, service, and pricing were all stellar. I had a fantastic meal and will remember it as my best during my trip to Denmark.


- Rob Teller

Vi har holdt vores bryllup d.09/09-23 på Svalegaarden! Der er top-karakter hele vejen igennem. lige fra forberedelserne, service, personale og mad

Vi tilbragte en af vores lykkeligste dage der og det var Svalegaarden og deres personale, bestemt en stor del i 


- Martin E. Jensen

Excelent service and fabulous food presented with an an artistic twist 🙂 We will come back!


- Martin E. Jensen

Restaurant Rusk ApS  •  Einar Packness Vej 2, 9000 Aalborg – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 39444712