Livet er unikt – og det skal
​afskeden også være

Planlægningen af en begravelse er overvældende proces, som er fyldt med følelser, og derfor er det vigtigt for os, på Restaurant Svalegården, at vi bistår med omsorg og nærvær i planlægningen, men også ved selve mindehøjtideligheden.​

Afdøde kan selv have udtrykt ønsker om hvordan mindehøjtideligheden skal afholdes, så derfor er vi fleksible i at imødekomme Jeres ønsker og behov på dagen, som både er et sidste farvel, men samtidig også skal være en smuk og sjælelig reminder om, at der en dag bliver et gensyn. Livet skal hyldes, mens vi har det, men ved en begravelse og på ved en mindesammenkomst er det den afdøde, den afdødes liv og kærlighedens bånd, der er i fokus, og derfor skal sjælen fyldes op med en stemning og atmosfære, som er en smuk afsked værdig.

Vi er en af Aalborgs bedste restauranter og kan tilbyde et historisk tilbageblik i vores bygninger. Vi ligger i hjertet af Aalborg, men i naturskønne omgivelser, hvor der er fri parkering, på et af Aalborgs smukkeste beliggenheder, lige ude foran til alle gæsterne.

Vi ved, at de rigtige rammer er altafgørende, når en begivenhed finder sted, og vi står til rådighed og sørger for, at I ikke skal tænke på andet end at samles med familie, nære, venner og bekendte.

Vi har selskabslokaler, der er indbydende og hyggelige, lyse og du vil føle dig hjemme med det samme, fordi Restaurant Svalegården er et af Aalborgs bedste spisesteder, som ikke blot lægger op til suveræne spiseoplevelser, men vægter helhedsoplevelsen samt kvalitet som noget af det vigtigste.

Vi tilbyder forplejning, hvor de fleste kan være med i pris, og vi er altid fleksible i at imødekomme ændringer og ønsker til dagen, hvad enten om der ønsker eller justeringer til selve menuen, eller om ønsket kunne være en brunch eller buffet på Aalborgs bedste restaurant.

Vi tilbyder 2 muligheder

1. Mulighed.

  • Hjemme bagte boller med smør og 2 slags pålæg.
  • Hjemmebagt Kringel eller lagkage
  • Kaffe og te

Pris pr. person 145.- inkl lokaleleje
Minimum 20 personer.

2. Mulighed.

  • 3 mindre smørrebrød
  • Hjemmebagt kringle eller lagkage
  • Kaffe og te

Pris pr. person 195.- inkl lokaleleje

Drikkevare afregnes efter forbrug.

Find Svalegaarden

​Einar Packness Vej 2

9000 Aalborg

Restaurant Rusk ApS  •  Einar Packness Vej 2, 9000 Aalborg – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 39444712