Mindesammenkomst

Mindesammenkomst på Restaurant Svalegaarden

Livet er unikt – og det skal afskeden også være

Planlægningen af en begravelse er overvældende proces, som er fyldt med følelser. Derfor er det vigtigt for Restaurant Svalegaarden, at vi bistår med omsorg og nærvær i planlægningen, men også ved selve mindehøjtideligheden.​Afdøde kan selv have udtrykt ønsker om, hvordan mindehøjtideligheden skal afholdes, så derfor er vi fleksible i at imødekomme jeres ønsker og behov på dagen. En dag, som både er et sidste farvel, men samtidig også skal være en smuk og sjælelig reminder om, at der en dag bliver et gensyn.

Livet skal hyldes, mens vi har det, men ved en begravelse og ved en mindesammenkomst er det den afdøde, den afdødes liv og kærlighedens bånd, der er i fokus, og derfor skal sjælen fyldes op med en stemning og atmosfære, som er en smuk afsked værdig.

Vores hyggelige spisested ligger centralt placeret i Hasseris, Aalborgs charmerende bydel. Her har haft fornøjelsen af at byde velkommen til besøgende fra en bred vifte af nærliggende lokalområder, inklusive Nørresundby, og værdsætter den mangfoldighed af gæster, som vi har haft mulighed for at servicere.

Lyse og hyggelige lokaler

​Vi er en af Aalborgs bedste restauranter og kan tilbyde et historisk tilbageblik i vores bygninger. Vi ligger i hjertet af Aalborg, men i naturskønne omgivelser, hvor der er fri parkering.

Vi ved, at de rigtige rammer er altafgørende, når en mindesammenkomst finder sted, og vi står til rådighed og sørger for, at I ikke skal tænke på andet end at samles med familie, nære, venner og bekendte. Vi har selskabslokaler, der er indbydende, hyggelige og lyse. Og vi garanterer, at du vil føle dig hjemme med det samme.

Restaurant Svalegaarden er et af Aalborgs bedste spisesteder, lægger ikke kun op til suveræne spiseoplevelser, men vi vægter helhedsoplevelsen samt kvalitet som noget af det vigtigste.

Forplejning til jeres mindesammenkomst

Vi tilbyder forplejning til jeres mindesammenkomst til en pris, hvor de fleste kan være med.

Se menuforslag her på siden.

Vi er altid fleksible i at imødekomme ændringer og ønsker til dagen, hvad enten om der ønsker eller justeringer til selve menuen, eller om ønsket kunne være en brunch eller buffet på Aalborgs bedste restaurant.

Kontakt os og hør om dine muligheder

Leder I efter et sted at holde jeres mindesammenkomst for et kært familiemedlem eller ven, så lad Restaurant Svalegaarden damme rammerne for den sidste afsked.

Kontakt os og hør nærmere om jeres muligheder.

Vi tilbyder 2 muligheder

1. Mulighed.

  • Hjemme bagte boller med smør og 2 slags pålæg.
  • Hjemmebagt Kanelstang
  • Kaffe og te

Pris pr. person 145.- inkl lokaleleje

Minimum 20 personer.​

2. Mulighed.

  • 3 mindre smørrebrød
  • Hjemmebagt Kanelstang
  • Kaffe og te

Pris pr. person 195.- inkl lokaleleje

​Drikkevare afregnes efter forbrug.​

Min 40 års fødselsdagsfest blev holdt på Svalegården i lørdags og jeg kan stadig ikke få armene ned. Alt hvad jeg ønskede mig leverede de til fulde. Lækker mad, sindsygt godt tilpassede vine og en stemning der gik rent ind. De havde fanget hvem jeg var og hvad jeg ønskede mig sådan en aften - Nemlig mad og vin af høj klasse og en stemning der var helt nede på jorden. Af hjertet tak! 


- Rikke Bruhn​

On my last night of my trip I just checked Google Maps for a dinner recommendation. It was very highly rated and it still surpassed my expectations. Food, service, and pricing were all stellar. I had a fantastic meal and will remember it as my best during my trip to Denmark.


- Rob Teller

Vi har holdt vores bryllup d.09/09-23 på Svalegaarden! Der er top-karakter hele vejen igennem. lige fra forberedelserne, service, personale og mad

Vi tilbragte en af vores lykkeligste dage der og det var Svalegaarden og deres personale, bestemt en stor del i 


- Martin E. Jensen

Excelent service and fabulous food presented with an an artistic twist 🙂 We will come back!


- Martin E. Jensen

Restaurant Rusk ApS  •  Einar Packness Vej 2, 9000 Aalborg – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 39444712