Hold din bryllupsfest på Svalegarden

Når du skal planlægge et bryllup, er der selv sagt mange ting, du skal have på plads inden begivenheden finder sted. 

Uanset om det er en kirkelig vielse eller på rådhuset, så ønsker de fleste efterfølgende at fejre deres ’ja’ til hinanden sammen med familie, venner og bekendte.

Restaurant Svalegården har vi bryllupslokaler i flere størrelser, og vi kan tilbyde fuld forplejning for op til 60 personer i vores smukke, historiske, lyse, atmosfæriske lokaler. Vores lokaler til bryllup ligger i Hasseris i hjertet af Aalborg, og vi har gæster fra hele området, herunder også Nørresundby.

Vi hjælper dig igennem den smukke dag

Et brudepar skal føle, at dagen er i deres og i kærlighedens navn. Derfor hjælper vi med planlægningen og afholdelsen, så det bliver en nem og ligetil proces for dig – også hvis du har særlige ønsker og traditioner, der skal tages højde for.

Vi bistår og vejleder i alt fra bordopstilling, menu-muligheder, drikkevarer, dekorationer m.m. – og vi har erfaring med at afholde bryllupper med taler, festlige indslag og meget andet. Når du lejer vores bryllupslokaler, får du samtidig mad, der er tilberedt med friske råvarer efter årstiden, højt serviceniveau og en smuk atmosfære, der sikrer uforglemmelige minder for dig og alle dine gæster.

Vores bryllupslokaler kan lejes som en del af en komplet løsning med alt, du drømmer om til dit bryllup. Vi holder selskaber for mindst 20 gæster til en pris på 1450 kr. pr. person, hvor I får:

  • Bryllupsreception med champagne
  • Fire rettes menu lavet i samarbejde med køkkenchefen
  • Husets vine ad libitum (hvid-, rød- og dessertvin) samt øl og sodavand under middagen
  • Kaffe og te med hjemmelavede petit fours
  • Tre timers ad libitum bar med vin, øl, vand og et udvalg af cocktails
  • Natmad f.eks. pølser og ostebord med diverse tapenader og sylt

Kontakt os og book dine bryllupslokaler

Hvis du ønsker at afholde din bryllupsfest i vores smukke, historiske festlokaler, så kontakt os i dag! Vi er fleksible og bestræber os på altid at imødekomme eventuelle behov, ønsker eller ændringer.

Dit bryllup er en af de mest mindeværdige øjeblikke i dit liv. På Svalegaarden kan du læne dig tilbage og nyde begivenheden til fulde, imens vi sætter dig og de inviterede i højsædet i Aalborgs hyggeligste omgivelser.​​

Vores lokaler kan også bruges til:​

- Festarrangementer

- Konferencer

- Konfirmationer

- Andre former for selskaber​

Find Svalegaarden

​Einar Packness Vej 2

9000 Aalborg

Restaurant Rusk ApS  •  Einar Packness Vej 2, 9000 Aalborg – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 39444712