Vi afholder alle former ​for festarrangementer

​Hold dit næste festarrangement på Restaurant Svalegaarden

Der findes utallige gode grunde til at afholde et festarrangement. Der kan være tale om et studentergilde eller svendegilde, en rund fødselsdag, polterabend, firmafest, en familieforsamling, påske- og julefrokost, jubilæum, forlovelsesfest og meget andet.

På restaurant Svalegaarden har vi prøvet det meste, og derfor er vi en af Aalborgs bedste restauranter og spisesteder. Vi kan også tilbyde en af de smukkeste beliggenheder i naturskønne omgivelser midt i Hasseris. Du kan nemt besøge vores unikke, historiske bygninger, hvis du er bosat i hele området, for eksempel Nørresundby, da der er gratis parkering lige ude foran vores dør.

Få mad, drikkevarer og lokaler i én samlet pakke

På Svalegaarden tilbyder vi lækker forplejning og serviceorienteret personale, som vil være med til at sætte prikken over i’et, uanset hvilken form for festarrangement du ønsker at holde. Mulighederne er mange, og om så du ønsker en anrettet menu, buffet eller brunch, så bestræber vi os på at være imødekommende over for dine behov. Vi er altid åbne for en dialog, hvis du har tilføjelser eller ønsker om ændringer til, hvordan aftenen skal forløbe sig.

​Du kan holde dit festarrangement hos os efter eget ønske, smag og temperament og sammensætte din perfekte dag i samarbejde med os på Restaurant Svalegaarden. 

Vi byder gerne ind med vores erfaringer og kan rådgive dig i forhold til borddækning, bordopstilling, pynt, mad og drikkevarer, så du får den bedste, mest festlige dag og aften, som du sent vil glemme.

Kontakt os for en pris

Hvis du ønsker at høre mere om vores festarrangementer, eller hvis du vil have en pris på din fest, så kontakt os i dag. Vi hjælper dig med at holde alle former for fester og sørger for dig og dine gæster – så længe I bliver mindst 20 personer.

På Svalegaarden får du præcist den fest, du ønsker, og vi sørger for, at du og dine gæster får mad, drikkevarer og service ud over det sædvanlige.​

Vores lokaler kan også bruges til:

  • ​Konferencer
  • ​Konfirmationer
  • ​Bryllup
  • ​… og andre former for selskaber​!

Min 40 års fødselsdagsfest blev holdt på Svalegården i lørdags og jeg kan stadig ikke få armene ned. Alt hvad jeg ønskede mig leverede de til fulde. Lækker mad, sindsygt godt tilpassede vine og en stemning der gik rent ind. De havde fanget hvem jeg var og hvad jeg ønskede mig sådan en aften - Nemlig mad og vin af høj klasse og en stemning der var helt nede på jorden. Af hjertet tak! 


- Rikke Bruhn​

On my last night of my trip I just checked Google Maps for a dinner recommendation. It was very highly rated and it still surpassed my expectations. Food, service, and pricing were all stellar. I had a fantastic meal and will remember it as my best during my trip to Denmark.


- Rob Teller

Vi har holdt vores bryllup d.09/09-23 på Svalegaarden! Der er top-karakter hele vejen igennem. lige fra forberedelserne, service, personale og mad

Vi tilbragte en af vores lykkeligste dage der og det var Svalegaarden og deres personale, bestemt en stor del i 


- Martin E. Jensen

Excelent service and fabulous food presented with an an artistic twist 🙂 We will come back!


- Martin E. Jensen

Restaurant Rusk ApS  •  Einar Packness Vej 2, 9000 Aalborg – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 39444712