Dette års Julemenu 2023
Forret
Marinerede sild fra Hirtshals med hjemmelavet karrysalat vendt med æg og dild
Koldt røget laks fra egen rygeovn anrettet med rygeostcreme, agurk og frisk urte salat
Hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød samt rørt smør
Hovedret
Langtidsstegt Ribbensteg med puffet svær og tyttebær og garniture
Sprængt Berberiand andebryst med sprød grønkål og tørret tranebær
Stegt jule krydret medister
Stuvet grønlangkål fra Vendsyssel
Petit brune kartofler
Frisk Julesalat
Hvide kartofler vendt i persille
Hjemmelavet lun rødkål smagt til med appelsin
Sauce smagt til med rødvin og stege fedt
Saltet grove franske kartofler
Dessert
Risalamande i glas, ristet mandler, med vanilje samt lun kirsebærsauce tilsmagt med portvin.
Pris pr. person.
375.-
(minimum 20 perosner)
Julebuffet 1
Med tilhørende vine, øl og vand under middagen.
3 timers bar med 3 forskellige cocktails i ”tap selv” glas haner samt øl og vand.
800.- pr. person
Julebuffet 2
Velkomst med mousserende vin og saltet snacks.
Med tilhørende vine, øl og vand under middagen samt portvin til desserten.
3 timers bar med 3 forskellige cocktails i ”tap selv” glas haner samt øl og vand.
Kaffe med sødt
950.- pr. person
Tilkøbs muligheder:
Opgraderet vinmenu +100.-
Alm snaps +650.-
Fadøls anlæg: +70.- pr. person
Husets DJ under festen + 2500.-
Natmad: fra 90.- pr. person (hør ved nærmere aftale)