Hold dit næste event i vores festlokaler

Leder du efter det perfekte sted at holde din næste festlige fejring? Og ønsker du at finde festlokaler, hvor du kan få fantastisk mad, lækre drikkevarer og hyggelige omgivelser til store selskaber?

Restaurant Svalegaarden driver vi en restaurant og selskabslokaler, hvor vi tilbyder uforglemmelige arrangementer for dig og dine gæster.

​Svalegaarden ligger i den gamle købmandsgård i Hasseris midt i Aalborg, og du kan også nemt holde dit arrangement i vores selskabslokaler, hvis du kommer fra den anden side af fjorden i Nørresundby. Vi har flere smukke og historiske sale i forskellige størrelser, så vi kan bestemt også huse din næste fest eller fejring.

Vi serverer også mad i vores selskabslokaler

Afhængigt af hvilket arrangement du skal afholde, kan vi sammensætte en menu, der passer til dig. Manden bag Restaurant Svalegaarden har mere end 10 års erfaring fra restaurationsbranchen, og vi laver uforglemmelige og velsmagende måltider til alle vores selskaber, fester og arrangementer.

Vi har de ansatte og de rette festlokaler til at afholde et væld af arrangementer, og du kan blandt andet booke os til:

Hvis du er bosat i det nordjyske og skal planlægge en fest eller et firmaarrangement, er vi det ideelle sted for dig. Vi tilbyder dig en personlig og intim oplevelse med fokus på den gode stemning og fantastiske madoplevelser.

Vores selskabslokaler kan lejes til gode priser og i komplette pakkeløsninger, så du ikke skal bekymre dig om andet end at møde op og have en fantastisk aften!

Kontakt os for en uforglemmelig aften

Hvis du ønsker at høre mere om vores lokaler til fest, eller hvis du vil booke dem til dit næste arrangement, så er du meget velkommen til at kontakte os. Her får du både de hyggeligste festlokaler i området og den bedste madoplevelse til dig og dine gæster.

Vi glæder os til at tage imod dig og give dig en uforglemmelig aften på Svalegaarden!​​

Min 40 års fødselsdagsfest blev holdt på Svalegården i lørdags og jeg kan stadig ikke få armene ned. Alt hvad jeg ønskede mig leverede de til fulde. Lækker mad, sindsygt godt tilpassede vine og en stemning der gik rent ind. De havde fanget hvem jeg var og hvad jeg ønskede mig sådan en aften - Nemlig mad og vin af høj klasse og en stemning der var helt nede på jorden. Af hjertet tak! 


- Rikke Bruhn​

On my last night of my trip I just checked Google Maps for a dinner recommendation. It was very highly rated and it still surpassed my expectations. Food, service, and pricing were all stellar. I had a fantastic meal and will remember it as my best during my trip to Denmark.


- Rob Teller

Vi har holdt vores bryllup d.09/09-23 på Svalegaarden! Der er top-karakter hele vejen igennem. lige fra forberedelserne, service, personale og mad

Vi tilbragte en af vores lykkeligste dage der og det var Svalegaarden og deres personale, bestemt en stor del i 


- Martin E. Jensen

Excelent service and fabulous food presented with an an artistic twist 🙂 We will come back!


- Martin E. Jensen

Restaurant Rusk ApS  •  Einar Packness Vej 2, 9000 Aalborg – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 39444712