Giv dit barn en speciel fejring

Har du et barn, der skal konfirmeres, og leder du derfor efter de perfekte konfirmationslokaler?

Restaurant Svalegården er en historisk perle i midten af Aalborg midt i naturskønne omgivelser, hvor atmosfære, lysindfald, sjæl og varme er på sit højeste.

Vores restaurant og lokaler er tilgængelige for alle i området, herunder Nørresundby og Hasseris.

Vi kan garantere dig, dit barn og de inviterede gæster en unik oplevelse, hvor minderne vil vare ved. Vi har afholdt utallige konfirmations- og nonfirmationsfester, og vores primære opgave er at hjælpe dig og indfri dine ønsker, så I alle får en perfekt festdag, hvad end du ønsker en anrettet menu, buffet eller andet.

Vi sørger for alt i vores konfirmationslokaler

Selve konfirmationen er en højtidelig afslutning på konfirmationsforberedelsen, og en konfirmation er en kirkelig handling, som bekræfter dåben og overgangen fra barndom til ungdom. Om dit barn skal konfirmeres eller nonfirmeres, så står vi til rådighed med lokalerne, der sætter rammerne for en fantastisk, vellykket festdag, hvor dit barn skal fejres og hyldes.

Som konfirmand eller konfirmandinde er forventningerne altid høje og spændingen op til festdagen er stor. Vi har stor erfaring med at bidrage og vejlede familier og konfirmander, så dagen bliver lige, som I vil have det. Eksempelvis skal der være et godt flow i forløbet mellem spisning, festlige indslag og taler, og lokalet skal naturligvis være indbydende og festligt, så helhedsoplevelsen bliver på højeste niveau.

Vores konfirmationslokaler har alt i udstyr, og vi har erfaringen og vejleder dig, så du kan bruge dagen på at nyde sammenkomsten med familie, venner og bekendte. Og så er vi fleksible i forhold til ønsker eller ændringer til dagens program, uanset om det gælder mad, borddækning, bordopstilling eller lignende. Restaurant Svalegården har gratis parkering lige ved døren og er et af Aalborgs absolut bedste spisesteder, hvor kvaliteten er høj til en ’spiselig’ pris.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om eller booke vores lokaler til konfirmation, så kontakt os i dag!

Konfirmationsforberedelser tager altid lang tid, og de fleste ønsker at finde konfirmationslokaler i god tid. Det giver dig nemlig roen til at planlægge ud fra lokationen.

Samtidig hjælper vi dig gerne med planlægningen og holder overblikket, hvis du har brug for det.

Vi sørger for, at du, dit barn og dine gæster for en uforglemmelig konfirmationsfest på Svalegaarden!

Vi har et bredt udvalg af menuer eller buffetforslag, og imødekommer forespørgsler eller ønsker til dagens anretninger, dog minimum til 20 personer.

Vores lokaler kan også bruges til:​

- Festarrangementer

- Konferencer

- Bryllup

- Andre former for selskaber​

Min 40 års fødselsdagsfest blev holdt på Svalegården i lørdags og jeg kan stadig ikke få armene ned. Alt hvad jeg ønskede mig leverede de til fulde. Lækker mad, sindsygt godt tilpassede vine og en stemning der gik rent ind. De havde fanget hvem jeg var og hvad jeg ønskede mig sådan en aften - Nemlig mad og vin af høj klasse og en stemning der var helt nede på jorden. Af hjertet tak! 


- Rikke Bruhn​

On my last night of my trip I just checked Google Maps for a dinner recommendation. It was very highly rated and it still surpassed my expectations. Food, service, and pricing were all stellar. I had a fantastic meal and will remember it as my best during my trip to Denmark.


- Rob Teller

Vi har holdt vores bryllup d.09/09-23 på Svalegaarden! Der er top-karakter hele vejen igennem. lige fra forberedelserne, service, personale og mad

Vi tilbragte en af vores lykkeligste dage der og det var Svalegaarden og deres personale, bestemt en stor del i 


- Martin E. Jensen

Excelent service and fabulous food presented with an an artistic twist 🙂 We will come back!


- Martin E. Jensen

Restaurant Rusk ApS  •  Einar Packness Vej 2, 9000 Aalborg – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 39444712