Giv dit barn en speciel fejring

Har du et barn, der skal konfirmeres, og leder du derfor efter de perfekte konfirmationslokaler?

Restaurant Svalegården er en historisk perle i midten af Aalborg midt i naturskønne omgivelser, hvor atmosfære, lysindfald, sjæl og varme er på sit højeste. 

Vores restaurant og lokaler er tilgængelige for alle i området, herunder Nørresundby og Hasseris.

Vi kan garantere dig, dit barn og de inviterede gæster en unik oplevelse, hvor minderne vil vare ved. Vi har afholdt utallige konfirmations- og nonfirmationsfester, og vores primære opgave er at hjælpe dig og indfri dine ønsker, så I alle får en perfekt festdag, hvad end du ønsker en anrettet menu, buffet eller andet.

Vi sørger for alt i vores konfirmationslokaler

Selve konfirmationen er en højtidelig afslutning på konfirmationsforberedelsen, og en konfirmation er en kirkelig handling, som bekræfter dåben og overgangen fra barndom til ungdom. Om dit barn skal konfirmeres eller nonfirmeres, så står vi til rådighed med lokalerne, der sætter rammerne for en fantastisk, vellykket festdag, hvor dit barn skal fejres og hyldes.

Som konfirmand eller konfirmandinde er forventningerne altid høje og spændingen op til festdagen er stor. Vi har stor erfaring med at bidrage og vejlede familier og konfirmander, så dagen bliver lige, som I vil have det. Eksempelvis skal der være et godt flow i forløbet mellem spisning, festlige indslag og taler, og lokalet skal naturligvis være indbydende og festligt, så helhedsoplevelsen bliver på højeste niveau.

Vores konfirmationslokaler har alt i udstyr, og vi har erfaringen og vejleder dig, så du kan bruge dagen på at nyde sammenkomsten med familie, venner og bekendte. Og så er vi fleksible i forhold til ønsker eller ændringer til dagens program, uanset om det gælder mad, borddækning, bordopstilling eller lignende. Restaurant Svalegården har gratis parkering lige ved døren og er et af Aalborgs absolut bedste spisesteder, hvor kvaliteten er høj til en ’spiselig’ pris.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om eller booke vores lokaler til konfirmation, så kontakt os i dag!

Konfirmationsforberedelser tager altid lang tid, og de fleste ønsker at finde konfirmationslokaler i god tid. Det giver dig nemlig roen til at planlægge ud fra lokationen.

Samtidig hjælper vi dig gerne med planlægningen og holder overblikket, hvis du har brug for det.

Vi sørger for, at du, dit barn og dine gæster for en uforglemmelig konfirmationsfest på Svalegaarden!

Vi har et bredt udvalg af menuer eller buffetforslag, og imødekommer forespørgsler eller ønsker til dagens anretninger, dog minimum til 20 personer.

Vores lokaler kan også bruges til:​

- Festarrangementer

- Konferencer

- Bryllup

- Andre former for selskaber​

Find Svalegaarden

​Einar Packness Vej 2

9000 Aalborg

Restaurant Rusk ApS  •  Einar Packness Vej 2, 9000 Aalborg – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 39444712