Bryllup på Svalegaarden

Når du skal ud i planlægning af bryllup, så er der selv sagt mange ting, du skal have på plads inden begivenheden finder sted. Uanset om det er en kirkelig vielse eller på rådhuset, så ønsker de fleste at fejre deres ´ja´ til hinanden efterfølgende sammen med familie, nære, venner og bekendte. På Restaurant Svalegården har vi bryllupslokaler i flere størrelser, og vi kan tilbyde fuld forplejning op til 60 personer i vores smukke, historiske, lyse, atmosfæriske selskabslokaler, hvor omgivelserne udenfor ligger naturskønt og med gratis parkering lige ude foran døren, i hjertet af Aalborg – på en Aalborgs bedste restauranter.

Et brudepar skal føle, at dagen er i deres og i kærlighedens navn. Og det hjælper vi med, så planlægningen bliver ligetil, i en smuk og ligetil proces, uanset om I kunne ønske Jer et særligt bryllupstema eller har behov for at fastholde nogle helt særlige bryllupstraditioner, som, udover den sædvanlige kutyme, ønsket bliver holdt i hævd. Vi bistår og vejleder i alt fra bordopstilling, menu-muligheder, vin til brylluppet, bordopdækning – og vi har erfaring med, at der altid skal tages højde for taler, festlige indslag, pauser i mellem anretninger på selve festdagen, uanset om du ønsker en buffet, brunch, tre-, fire- eller femretters menu, som naturligvis er tilberedt og anrettet af et af Aalborgs absolut bedste spisesteder, hvor der lægges vægt på friske råvarer i høj kvalitet, smuk service, skøn betjening og en atmosfære, der vil sikre, at minderne vil vare ved, fordi Restaurant Svalegården helt overordnet er helt unik og særlig og derfor fylder sjælen op fra start til slut.

På Restaurant Svalegården kan vi tilbyde dig alt i udstyr – og gratis wifi.
Vi vejleder om vin- og madmenuer, ud fra sæson – og du er altid velkommen til, uforpligtende, at ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål til hvordan Jeres store dag kunne komme til at forløbe. Vi er fleksible og bestræber os altid på at imødekomme eventuelle behov, ønsker eller ændringer.

Vi skræddersyer bryllupsceremonien efter Jeres ønsker og behov. Dit bryllup er et af de mest mindeværdige øjeblikke i dit liv, og du skal kunne kigge tilbage på dagen som dit livs fest og fejring. Vi er professionelle og sørger for, at du kan læne dig tilbage og nyde begivenheden til fulde, imens vi sætter dig og de inviterede i højsædet i Aalborgs hyggeligste omgivelser.

Svalegaardens bryllup

  • Bryllupsreception med champagne
  • Fire rettes menu lavet i sammenarbejde med køkkenchefen
  • Husets vine ad libitum, hvid-, rød – og dessertvin samt øl og sodavand under middagen
  • Kaffe og te med hjemmelavet petit fours
  • Tre timers ad libitum bar på vin, øl, vand og udvalg af cocktails.
  • Natmad fx pølse og oste bord med div tapenade og sylt.

Pris pr. person: 1450.- inkl lokaleleje

Kontakt os

Minimum 20 personer.