Fester på Svalegaarden

Der findes utallige grunde til at afholde et festarrangement. Der kan være tale om et studentergilde, en rund fødselsdag, polterabend, firmafest, en familieforsamling, påske- og julefrokost, jubilæum, forlovelsesfest osv.

Restaurant Svalegården har prøvet det meste, og derfor er vi en af Aalborgs bedste restauranter og spisesteder, som derudover, også kan tilbyde en af de smukkeste beliggenheder i form af unikke, historiske bygninger, der sætter rammerne for lyse, indbydende, rummelige og atmosfæriske lokaler, hvor vi kan tilbyde forplejning og personale, som vil være med til at sætte prikken over i´et, uanset hvilken form for arrangement, du ønsker at holde. Restaurant Svalegården ligger i naturskønne omgivelser, dog stadig i hjertet af Aalborg, og her er, naturligvis, gratis parkering lige ude foran døren.

Vi kan tilbyde forplejning, hvor mulighederne er mange. Uanset om dit ønske er anrettet menu, buffet eller brunch, så bestræber vi os på at være imødekommende og er altid åbne for dialog, hvis du har tilføjelser eller ønsket om ændringer til hvordan spisningens forløb eller indhold skal være på din – og de inviterede gæsters – dag.

Du kan holde dit arrangement hos os efter eget ønske, smag og temperament og sammensætte din perfekte dag – i samarbejde med os på Restaurant Svalegården, hvor vi gerne byder ind med vores erfaringer indenfor alt fra borddækning, bordopstilling, pynt og lige til spise og drikke, så du får den bedste, festligste dag og aften, som sent vil glemmes.

Kontakt os

Minimum 20 personer.