Konfirmation

Selve konfirmationen er en højtidelig afslutning på konfirmationsforberedelsen, og en konfirmation er en kirkelig handling, som bekræfter dåben og overgangen fra barndom til ungdom. Om din søn eller datter skal konfirmeres – eller nonfirmeres – så står vi til rådighed med konfirmations- og selskabslokaler, som sætter rammerne for en fantastisk, vellykket festdag, hvor dit barn skal fejres og hyldes.

Som konfirmand eller konfirmandinde er forventningerne altid høje og spændingen op til festdagen er stor. Vi har stor erfaring i at bidrage til dagen med høj, faglig ekspertise og kyndig vejledning til hvordan kan komme til at foregå, og vi imødekommer altid Jeres ønsker og behov, så vi sammen kan planlægge og tilrettelægge konfirmationsdagens forløb hos os. Der skal være flow i forløbet mellem spisning, festlige indslag og taler og festlokalet skal, naturligvis, være indbydende og festligt, så fejring og fest- og helhedsoplevelse bliver på højeste niveau.

Restaurant Svalegården er en historisk perle i midten af Aalborg midt i naturskønne omgivelser, hvor atmosfære, lysindfald og sjæl og varme er på sit højeste. Vi kan garantere dig, dit barn og de inviterede festgæster en unik oplevelse, hvor minderne vil vare ved. Vi har afholdt utallige kon- og nonfirmationsfester på Restaurant Svalegården, og vores primære opgave er at hjælpe dig til at vide, at vi kan bidrage til en af Aalborgs bedste forplejningsmuligheder, hvad enten du ønsker en anrettet menu, buffet el.lign.

Vores selskabslokaler har alt i udstyr. Vi har erfaringen og vejleder dig, så du kan bruge dagen på at nyde sammenkomsten med familie, nære, venner og bekendte, og vi er fleksible i ønsker eller ændringer til dagens gang, uanset om det gælder mad, borddækning, bordopstilling el.lign. Restaurant Svalegården har gratis parkering lige ved døren, og er et af Aalborgs absolut bedste spisesteder, hvor kvaliteten er høj til en ´spiselig´ pris.

Konfirmationsforberedelser tager altid lang tid og de fleste påbegynder som regel planlægningen i god tid, og vores anbefaling er også, at en god fingerregel er at finde stedet, hvor konfirmationsfesten skal afholdes, i god tid. Det giver dig roen til at kunne arbejde videre derudfra, hvor du, i samarbejde med os, får skabt overblikket. Der kan løbende ske ændringer eller opstå ønsker fra din side eller der kan komme spørgsmål undervejs, og der skal derudover også sendes invitationer ud i god tid, hvor lokalitet, sted og dagens menu evt. står på.

Vi har et bredt udvalg af menuer eller buffetforslag, og imødekommer forespørgsler eller ønsker til dagens anretninger, dog minimum 20 personer.

Kontakt os